U hebt een betrouwbare partner voor uw communicatie, uw digitale marketing of evenementen nodig?

contacteer ons !

Besoin d'un partenaire fiable pour votre communication, votre marketing digital ou vos événements? 

Contactez-nous !

 

Vrijblijvende offerte / Offre gratuite sans engagement.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOG

De gorilla (her)ontwaakt - september 2018

Stephanie Maiurano

Na enkele maanden creatieve en structurele voorbereidingen getroffen te hebben in een spreekwoordelijke jungle, stellen we u met heel veel trots onze nieuwe website voor. Meer dan een gewone vitrine, deze site weerspiegelt integraal de filosofie van King-Com.

Voor zij die ons kennen,… welkom terug!

U weet dat we niets aan het lot overlaten en dat we pas tevreden zijn als iets helemaal naar uw zin is. Het is dus pas nadat we ons dienstenaanbod volledig hebben herwerkt in functie van de concrete vragen van de markt, dat we u vandaag een 180°-spectrum kunnen aanreiken gaande van traditionele communicatie (offline) tot digitale communicatie en event organisatie. King-Com kan vandaag meer voor u betekenen dan gisteren…

Voor zij die ons nog niet kennen… “Oe Oe Oeeee Oeee” – letterlijk vertaald betekent dit “welkom”, want zo begroeten gorilla’s mekaar nu eenmaal. Dit geluid kan echter ook geïnterpreteerd worden als een instinctieve vreugdekreet, een begroeting vanuit de ziel, een ‘Eureka’-moment. 

De verklaring voor dit enthousiasme moet u niet te ver gaan zoeken: u zal op deze website ontdekken dat King-Com u niet alleen kan ondersteunen bij het ontwerpen en integreren van heel wat marketing-en communicatie issues maar dat het tevens een partner is met een menselijk aanpak dat zowel lokaal als internationaal kan functioneren. 

U kan als zaakvoerder van een kleine of middelgrote onderneming op King-Com rekenen om al uw communicatiedoelstellingen op lange termijn op te stellen, te implementeren en op te volgen. Omdat u beseft dat er wel aan communicatie gedaan moet worden, terwijl u of uw mensen er zelf geen tijd voor hebben en misschien niet weten hoe eraan te beginnen. Of gewoon omdat u verkiest met een ervaren partner te werken, die flexibel, gedreven en efficiënt is – en dus geen tijd (lees ‘geld’) gaat verliezen met overbodige voorbereidingen.

Maar King-Com kan ook projectmatig te werk gaan, als u een welbepaalde ambitie heeft. Eindelijk werk maken van die sociale media? Een ‘out-of-the-box’ evenement organiseren? Een opvallende activatie-campagne opstellen?

 

Wenst u meer te weten te komen over wat King-Com voor u en uw business kan betekenen? 

Aarzel niet om ons te contacteren

 

king-com jungle